Josefien de Kwaadsteniet
  • Ede
  • Netherlands
Share on Facebook
Share
  • Stories
  • Requests
  • Events
  • Photos about responses
  • Photo Albums
 

Josefien de Kwaadsteniet's Page

Latest Activity

Rituu B. Nanda left a comment for Josefien de Kwaadsteniet
"Beste Josefien, Welkombij de Community Life Competence!  Zou je een foto willen toevoegen, omdat het  een persoonlijk tintje aan je profiel geeft? (ga naar ‘settings’ en dan ‘upload photo’)…"
Mar 1
Josefien de Kwaadsteniet is now a member of Community life competence
Feb 16

Profile Information

Gender
Female
Name
Josefien
How did you know about Constellation community?
Via Pelican
Organisation
MDF Training & Consultancy
About Me:
I am Josefien, believing that small things can change the world. And that the change we want to see is by being the change yourself. Inspire each other.
My dream:
A world free of pollution.
I'm proud of:
Nature's abilities.
To subscribe to our newsletter, choose "yes" below.
Yes

Comment Wall (1 comment)

You need to be a member of Community life competence to add comments!

Join Community life competence

At 10:43pm on March 1, 2018, Rituu B. Nanda said…

Beste Josefien,

Welkombij de Community Life Competence! 


Zou je een foto willen toevoegen, omdat het  een persoonlijk tintje aan je profiel geeft? (ga naar ‘settings’ en dan ‘upload photo’)


Contactmetleden: We hopen dat je gaat genieten van de mogelijkheid om met vrienden in alle delen van de wereld te communiceren. Onder de Tab “Members” vindt je de mensen waarmee je contact kunt krijgen en je ziet daar gelijk de gezamelijke interesses die je deelt met anderen.


Vertel over je ervaringen: Je kunt je ervaringen delen met de lokale antwoorden en het competentie proces, door het in een blog te zetten. Om een blog te posten moet je eerst ingelogd zijn. Ga dan naar de top van de pagina en druk op de blauwe knop ‘Our Stories’ druk daarna op   ‘+ Add ’.  Je kunt ook reageren op de blogs die anderen hebben geschreven.

Verzoeken: Dit is de plek waar we samen leren. Als je een onderdeel van het competentie proces wilt bespreken, of onderwerpen uit het lokale onderdeel, doe dan mee op het forum. Om mee te praten in lopende discussies, log in en ga naar de top van de pagina. Daar kun je op de blouwe ‘Requests’  drukken. Ga naar het onderwerp dat je interesse heeft en meng je in de discussie. In het Request deel heb je ook de mogelijkheid om zelf een discussie te starten.

 

We zijn heel blij om jouw stem op Community Life Competence te hebben en zien uit naar je bijdragen. Je vindt suggesties en spelregels onder de “help” tab. Aarzel niet contact met ons op te nemen, als je hulp nodig hebt. Alsje support contact  wilt kun je mailen aan: rituu[@]communitylifecompetence.org. Meer informatie over de Community Life Competence benadering, vindt je ophttp://www.communitylifecompetence.org

Met hartelijke groet,
Marie, Marlou en Rituu

 
 
 

About

Join as Constellation member

Join as a member of the Constellation & work towards the shared dream. https://aidscompetence.ning.com/profiles/blogs/are-you-in-working-towards-constellations-dream

Social Media

Newsletter EnglishFrench Spanish  

Facebook https://www.facebook.com/pages/The-Constellation/457271687691239  

Twitter @TheConstellati1© 2018   Created by Rituu B. Nanda.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service